Wagner Art lanseaza o noua colectie de portelanuri

ana-wagner-c_16_5_7_25

„Despre albastru, pauni si alte culori” este noua colectie din portelan nobil, pe care atelierul de portelanuri pictate manual Wagner Arte o lanseaza  cu ocazia sezonului 2014 – 2015, la Marriott, in cadrul unei petreceri private.

wagner-arte

Este o colectie de obiecte functionale, dedicata servirii ceaiului si a mesei, cu un decor insolit, plin de culoare.

Tema predominanta este cea a paunului albastru. Albastrul domina cromatica intregii colectii si este parte din poveste. In contra-balans apar, desigur, culorile complementare albastrului, precum orange-ul galbui al portocalelor si lamailor parguite, si ele prezente in decor. Povestea este intregita si explicata in cuvinte, chiar acolo, pe suprafata fina a portelanului, prin citate din mari pictori si scriitori care ne spun cum au vazut ei lumea si au inteles viata prin culoare: Paul Klee, Kandinsky, Van Gogh sau Goethe.

paunul Wagner ArteNoutatea colectiei vine din prospetimea si finetea desenului Anei Wagner asociate cu grafismul cuvantului scris de mana si cromatica vie, atipica atelierului de creatie Wagner. Decorul este imbogatit cu tuse din aur pur, aplicate prin pictura manuala.Fiecare piesa ce poarta marca Wagner Arte sau semnatura Anei Wagner reprezinta o lucrare de arta miniaturala, piesa-unicat lucrata cu extrema minutiozitate si pasiune. Lucrarile Wagner reprezinta arta pura ce poate fi transmisa din generatie in generatie.

Obiectele noii colectii se gasesc, incepand cu 20 octombrie 2014, la Wagner Maison de la Porcelaine din Cotroceni, str. Dr. Staicovici 19.

Sursa http://fashionandbeauty.ro/

(Visited 85 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *