Vezi cum arata casa celebrei Alicia Keys din New York

casa-Alicia-Keys-cantareata-11

Credem ca sunt ca noi, normali, traiesc o viata normala, insa situatia este putin diferita. Statutul de vedeta internationala face ca totul sa fie la superlativ, inclusiv normalitatea.

Ii vedem la tv, ii urmarim pe internet, pe site-urile personale si retelele de socializare, vrem sa le stim viata pana la ce mai mic detaliu. Vrem sa vedem cum traiesc cele mai cunoscute vedete din lume.

Pe Alicia Keys o stim cu totii. O femeie incantatoare, personalitate puternica, cu o voce de aur. Artista completa, cantareata, actrita, textiera si o incredibila pianista. Dincolo de scena, Alicia Keys isi traieste viata intr-un superb apartament din New York.

Penthouse-ul ei din New York este structurat pe 3 etaje si are o suprafata locuibila totala de 572 metri patrati la care se mai adauga inca 278 de metri patrati de terase exterioare. Deci cu siguranta este o casa granduasa care are in componenta 5 dormitoare, 4 bai, 4 camere de zi, o bucatarie spatioasa, camera pentru dressing si o camera spa. Trebuie sa spunem ca accesul se face prin intermediul unui lift cu cheie pentru fiecare etaj in parte.

La ultimul etaj este amenajat un fel de pod care are iesire pe terasa deasupra cladirii rezidentiale si ofera vederi panoramice asupra New York-ului.

Sistemele de iluminat intalnite de-a lungul fiecarei incaperi din casa sunt reprezentate din candelabre decorate cu bucati de cristal. Asa cum v-am spus…aici totul straluceste si abunda in lux. Si nimeni nu poate contesta ca pentru toata munca depusa de-a lungul anilor,  Alicia Keys merita o astfel de locuinta pentru a isi satisface toate necesitatile si a se simti mereu rasfatata!

casa-Alicia-Keys-cantareata-2 casa-Alicia-Keys-cantareata-3 casa-Alicia-Keys-cantareata-5 casa-Alicia-Keys-cantareata-6 casa-Alicia-Keys-cantareata-7-450x600 casa-Alicia-Keys-cantareata-8 casa-Alicia-Keys-cantareata-9 casa-Alicia-Keys-cantareata-10 casa-Alicia-Keys-cantareata-12 casa-Alicia-Keys-cantareata-13 casa-Alicia-Keys-cantareata-15-450x600 casa-Alicia-Keys-cantareata-16 casa-Alicia-Keys-cantareata-19

 

Sursa http://freshhome.ro/

(Visited 98 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *