Verighetele tatuate – Nonconformism si unicitate

Verighetele tatuate

VERGHETELE TATUATE. Pentru cei care s-ar caracteriza ca fiind persoane nonconformiste si iubirea lor este legamant pe viata, propunem  o idee mai putin traditionalista: tatuaje permanente in locul clasicelor verighete.

Dar inainte de luarea acestei decizii este nevoie de multa gandire. In primul rand, un tatuaj este ceva permanent, care nu poate fi inlaturat daca te plictisesti sau intervine divortul.

Exista varianta eliminarii lui prin laser, insa metoda este dureroasa, costisitoare si nici nu are efect total.

Totodata, verighetele tatuate nu sunt acceptate de Biserica Ortodoxa, in consecinta veti avea nevoie si de un set cu verighete obisnuite pentru ceremonia religioasa, deoarece in acele momente ele se sfintesc. De asemenea, un tatuaj necesita un tratament specific atat in momentul executarii, cat si luni bune dupa aceea. Nu trebuie sa uzi degetul cu pricina, trebuie sa folosesti in fiecare seara creme speciale, sa il feresti de agresiuni si detergenti.

Daca dupa toate cele enumerate mai sus, tu si logodnicul tau inca va doriti verighete speciale, excelent! Puteti opta pentru modele simple, pentru verighete cu efect tribal, pentru tatuaje care imita verighetele incrustate cu monogramele voastre, verighete cu simboluri ce va reprezinta, inele desenate in culori etc.

Verighetele tatuate

Sursa http://www.miresici.ro/

(Visited 471 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *