Soldatii Regimentului 30 Mihai Viteazul s-au apucat de moda pentru colectia Tailored Glory 2015

Regimentului 30 Mihai Viteazul

Pentru prezentarea „Tailored Glory 2015”, Alexandru Ciucu a renuntat la modele masculine cu experienta si a apelat la soldatii regimentului 30 Mihai Viteazul.

Acestia au urcat pentru prima data pe podium ca si manechini. Pe podium au defilat 15 militari dar si 8 manechine feminine, intrucat colectia a inclus si costume de dama.

Alexandru Ciucu spune despre „Tailored Glory 2015”: „Aceasta colectie este o restilizare a costumului clasic barbatesc in directia uniformelor militare. Creatiile acestea sunt prefect purtabile, unele in mediul casual, altele in zona de business, iar a treia categorie este destinata ceremoniei. In acelasi context cu tenta army, colectia cuprinde si cateva propuneri de costum, sau sacou cu pantalon si vesta, pentru doamne”.

CITESTE SI: KATE MOSS A POZAT TOPLESS PENTRU UN PICTORIAL EXTREM DE SEXY

„Tailored Glory 2015”, pastreaza multe accente specifice hainei militare, precum buzunarele cu burduf, epoletii, centura prinsa in nasturi metalici, vipusca in contrast. Toate acestea sunt insa restilizate intr-un design propriu, in trend cu formele si cromatica moderna, pe o gama de stofe atent selectionata din colectiile marilor producatori de tesatura. Noua colectie Alexandru Ciucu se imparte in trei zone distincte: casual, business si ceremonie.

Propunerile pentru ceremonie aduc in prim plan albastrul bleumarin, marsala si maro ciocolata. Toate tinutele vin accesorizate cu cravata, papion sau lavaliera, dupa caz, iar anul acesta, pentru prima data intr-o prezentare Alexandru Ciucu, batistele de ceremonie au fost aranjate altfel.

Prezentare-Alexandru-Ciucu-Tailored-Glory-2015-3 Prezentare-Alexandru-Ciucu-Tailored-Glory-2015-19 Prezentare-Alexandru-Ciucu-Tailored-Glory-2015-20 Prezentare-Alexandru-Ciucu-Tailored-Glory-2015-22 (2) Prezentare-Alexandru-Ciucu-Tailored-Glory-2015-22 Prezentare-Alexandru-Ciucu-Tailored-Glory-2015-24

 

Sursa foto www.fashionandbeauty.ro

(Visited 78 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *