Sistem de prindere a bicicletei de tavan

Sistem de prindere a bicicletei de tavan 09

Bike-lift plat este un nou plafon hidro-pneumatic pentru biciclete, ce se atașază deasupra tavanului.

Acest  raft poate fi utilizat în casă sau garaj.

Odată ce motocicleta sau bicicleta este încărcată și fixată, cu o ușoară apăsare a mânii, se activează sistemul de ridicare a bicicletei.

Acest sistem îndeplinește toate condițiile de siguranță pentru ca dumneavoastră să fiți mulțumit.

Sistemul este plat și se reglează în mod automat, în poziție orizontală, de tavan, pentru a obține mai mult spațiu liber pentru autoturisme și alte necesități.

Într-un mod simplu și rapid aveți mai mult spațiu de stocare pentru alte lucruri.

Printr-o simplă tracțiune a mânii în jos, bicicletele se readuc înapoi la poziția verticală, gata pentru a fi descărcate și utilizate din nou.

Proiectată pentru toate tipurile de motociclete, biciclete, acest sistem include mai multe variante opționale, ce se potrivit pentru diferite înălțimi de tavan și greutăți.

Mai mult decât atât, acesta poate fi echipat cu un suport pentru cască sau cu o tavă opțională pentru a încărca 2 biciclete pentru copii.

Merită să achiziționați acest sistem, deoarece este simpu de ultizat, însă extrem de practic și eficient pentru posesorii de biciclete.

articol tradus şi adaptat, sursa http://freshome.com/ideas-objects/

Sistem de prindere a bicicletei de tavan 01 Sistem de prindere a bicicletei de tavan 02 Sistem de prindere a bicicletei de tavan 03 Sistem de prindere a bicicletei de tavan 04 Sistem de prindere a bicicletei de tavan 05 Sistem de prindere a bicicletei de tavan 06 Sistem de prindere a bicicletei de tavan 07 Sistem de prindere a bicicletei de tavan 08 Sistem de prindere a bicicletei de tavan 09 Sistem de prindere a bicicletei de tavan 10

 

(Visited 1.002 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *