Sfaturi pentru o tinuta in jeansi de invidiat

Sfaturi-pentru-o-tinuta-in-jeansi-de-invidiat03

O pereche de jeansi si un tricou sau pulover sunt alegerile la prima mana ale femeii care nu are niciodata timp si, in plus, tine mult la confortul ei. Nimic rau in asta, doar ca sunt cateva trucuri care pot da un aer mai sofisticat acestei tinute “gata in cinci minute”.

1. Poarta-i cu o pereche de pantofi statement sau, mai pe romaneste, “de nu ma uita”. E vorba despre tocurile care stau cuminti in saculeti din material textil si asteapta sa se mai marite o prietena de-a ta. Pot fi din saten, cu pietre, cu perle, roz-bonbon, cu multe catarame pe picior, argintii sau aurii. Pastreaza tricoul sau puloverul in care te simti bine.

2. Accesorizeaza tinuta banala, in discutie, cu o bijuterie oversized, colier sau cercei. Outfitul tau va avea o infatisare noua, mai stylish, iar tu o dispozitie mai buna.

3. Arunca pe tine o blana. Poarta jeansii cu tricou si sneakersi pentru confortul mult ravnit, dar da-i tinutei demnitatea de a iesi pe strada cu fruntea sus, completand-o cu o blana care nu e musai sa fie naturala. Ecologica e mai de secolul 21.

4. Cel mai frumos sacou pe care il ai in garderoba, purtat pe umeri ca o doamna, va da un aer elegant aceleiasi tinute casual, compusa din jeansi si pulover sau tricou.

5. Daca te tine, poarta peste jeansi o fusta  ca cea din tul.. E cea mai sigura cale de la anonimat la imposibil de neremarcat.

Sfaturi-pentru-o-tinuta-in-jeansi-de-invidiat Sfaturi-pentru-o-tinuta-in-jeansi-de-invidiat01 Sfaturi-pentru-o-tinuta-in-jeansi-de-invidiat02 Sfaturi-pentru-o-tinuta-in-jeansi-de-invidiat04 Sfaturi-pentru-o-tinuta-in-jeansi-de-invidiat05 Sfaturi-pentru-o-tinuta-in-jeansi-de-invidiat06 Sfaturi-pentru-o-tinuta-in-jeansi-de-invidiat08

Sursa foto www.style.com, www.pinterest.com, www.whowhartwear.com

(Visited 207 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *