Petreceri pentru copii in gradina ta

Petreceri-pentru-copii-in-gradina-ta04

Organizarea unei petreceri pentru copilul tau poate fi o mare bataie de cap, detaliile de care trebuie tinut cont nefiind deloc putine.  De la lista invitatilor, meniul, locatia, tema petrecerii pana la cadoul mult dorit, petrecerile pentru copii se dovedesc adevarate provocari.

Pentru ca este vara, uita de petrecerile zgomotoase in sufrageria casei care iti ameninta mobilierul sau iesirile obositoare in diferite localuri si alege ca spatiu de desfasurare propria gradina. Aerisitia si incapatoare, gradina este locul ideal pentru organizarea unei petreceri distractive atat pentru copii, cat si pentru adulti.

Petreceri-pentru-copii-in-gradina-ta03

Organizeaza o petrecere cu tematica sportiva. Ideea ii va incanta pe pitici si se vor da in vant dupa un meci de fotbal, tenis sau joculete interactive, de genul ou si lingura sau intreceri in saculeti. Pentru a-i motiva ofera-le la final medalii din ciocolata sau diverse prajiturele.

Pentru fetite poti alege un picnic pentru printese, in care poti servi ceai aromat sau prajiturele in forma de animale. O costumatie adecvata va transforma petrecerea intr-un real succes.

Alege o tematica inspirata din povestea preferata a copilului tau sau din filmul cu pirati pe care il adora. Copiii vor fi incantati sa poarte costumatii si sa joace un mic rol.

Petreceri-pentru-copii-in-gradina-ta02

Propune-i sa fie eroul preferat. Nu vei da gres niciodata cu aceasta idee, iar provocarea va fi una extraordinara pentru pitici.

Cat despre meniu, poti alege varianta unui gratar sau gustari reci, sanatoase, fructe,  prajiturele, sucuri naturale si limonada.

girl_party_balloon_630x310

Sursa foto http://www.netmums.com/

(Visited 166 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *