Nina L’Elixir. Noua vraja a iubirii intr-un mar

nina l’elixir

Nina L’Elixir ofera posibilitatea evadarii din lumea reala intr-un imaginar magic, intr-o luxurianta poveste de dragoste, in care pasiunea se impleteste in cel mai miraculos fel cu libertatea.

Nina Ricci a creat inca o data o poveste de iubire frumos mirositoare, cu note improspatoare si stralucitoare, de lamai de Calabria si lime Caipirinha sub numele de Nina L’Elixir Perfum . Sa nu uitam de spontaneitatea impulsurilor indraznete de frumusete, de bucuria de a trai si de prospetimea naturala, inainte de a-si revela, cu gentilete, acordurile profunde, misterioase.

o.11358

Puterea de seductie a parfumului Nina L’Elixir, cu un acord oriental senzual si irezistibil este oferit de notele de lemn si ambra, cedru si mosc – feminitate la superlativ.

Nina Ricci a ales inca o data reprezentarea inedita a marului. Inspirat de renumita sticla “Fille D’Eve”, creata de catre Robert Ricci si Marc Lalique in 1952 , forma de mar a cristalului, cu frunze din argint reprezinta pielea tanara si seducatoare a femeii care alege sa poarte acest parfum.

2012-01-16_100639

Sursa foto http://www.lumiere.pl/

 

(Visited 68 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *