MIHAELA RADULESCU raspunde zvonurilor legate de casatorie

MIHAELA RADULESCU

In urma cu putine ore, un nou zvon cu privire la relatia romancei MIHAELA RADULESCU cu parasutistul supersonic impanzea mondenitatea austriaca, iar ziarele titrau cu litere de-o schioapa ca, in curand, Mihaela va deveni sotia lui Felix, informeaza Libertatea.

Relatia dintre diva de la Monaco si Baumgartner a trecut prin mai toate etapele in ultima vreme. Dar numai din punct de vedere al expunerii ei in presa de peste hotare.

CITESTE SI: ADINA BUZATUA BULVERSAT AZI TRAFICUL DE PE AEROPORTUL OTOPENI. VEZI DE CE!

In timp ce ei isi vad linistiti de intalnirile lor internationale, tabloidele din Austria titreaza ba ca Felix o insala pe Mihaela, ba ca Mihaela e dragostea vietii lui Felix si, mai nou, ca Felix si Mihaela se vor casatori.

Se pare ca, dupa ce parasutistul a declarat public pe pagina lui de Facebook ca diva din Romania este dragostea vietii lui, in cercurile lor de cunoscuti ar fi inceput sa apara zvonuri referitoare la nunta.

Pusa in fata acestor dezvaluiri, Mihaela nu si-a putut abtine un zambet in coltul gurii, insa reactia ei a fost total neasteptata. In loc sa evite subiectul sau sa faca o declaratie ce ar putea lasa loc de interpretari, diva a spus pe sleau: Nu ne casatorim!”.

CITESTE SI: CONCHITA WURST ISI VA LANSA PRIMUL ALBUM DIN CARIERA MUZICALA

Explicatia acestei replici este aproape evidenta. Sunt doi oameni maturi, care traiesc liber o poveste de iubire complicata din cauza distantei, care se bucura de fiecare clipa petrecuta impreuna si care stiu ca patru luni (cat au de cand sunt impreuna) nu sunt suficiente pentru un angajament pe viata. Nu e cazul deocamdata, a lamurit Mihaela.

 

 

 

(Visited 100 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. Pingback: MIHAELA RADULESCU este platita regeste de Pro TV. - Mondomag.ro, un mod de a fi la moda!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *