Kate Moss a pozat topless pentru un pictorial extrem de sexy

kate2

Una dintre cele mai cunoscute si bine platite fotomodele, a pozat topless intr-un pictorial incredibil de sexy pentru revista W, numarul de aprilie.

Desi are frumoasa varsta de 41 de ani, vedeta arata foarte bine si pare ca nu va renunta prea curand la cariera ei de fotomodel.

kate1

Pentru pictorialul acesta, vedeta poarta haute couture, o peruca alba si are pielea vopsita in aceeasi nuanta.

Supermodelul britanic pozeaza cu aceeasi atitudine gratioasa cu care si-a obisnuit deja publicul. Pictorialul a fost conceput de fotograful Paolo Roversi si se numeste Painted Lady. Desi supermodelul este greu de recunoscut, ideea pictorialului ii pune in evidenta foarte bune trasaturile puternice.

kate3
Desi modelul are foarte multe sedinte foto reusite, criticii spun ca acest pictorialul este unul dintre cele mai reusite de pana acum.

Editorul revistei W spune: „Fotograful Paolo Roversi impreuna cu Directorul de Moda Edward Enninful au reusit sa faca un lucru extraordinar. Cel mai senzual look din acest sezon si nici nu seamana cu nimic altceva.”

In acelasi numar din aprilie, revista va dezvalui publicului o serie de fotografii comandate de Alexander McQueen fotografului Nick Knight. Acestea apar pentru prima oara dupa 11 ani de cand au fost facute.

Fotografiile au fost facute la evenimentul McQueen Black Event in 2004. In acestea apare si Kate Moss alaturi de Naomi Campbell, Gemma Ward si Lily Cole.

Sursa foto

(Visited 68 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. Pingback: Soldatii Regimentului 30 Mihai Viteazul - Mondomag.ro, un mod de a fi la moda!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *