Idei de baldachine pentru gradina ta

Idei-de-baldachine-pentru-gradina-ta06

Mai avem putin timp in care putem sa ne bucuram de soare si caldura verii inainte ca toamna sa isi intre in drepturi. Si daca tot e cald afara ce poate fi mai frumos decat o relaxare in gradina din spatele casei, intr-un baldachin cu un ceai rece si o carte buna. Un moment de liniste perfecta in care poti asculta glasul pasarilor, bataia vantului si poti privi cerul infinit cufundati intr-un pat de gradina.  Daca aveti amenajata si o piscina in curtea interioara a casei puteti amplasa baldachinul pe marginea acesteia.

Puteti alege sa decorati baldachinul cu perne colorate, flori cat mai viu colorate si diversificate, cu masuta pentru cafea si lampadare de gradina. Va garantam ca o data cu lasarea serii un joc de lumini va face din acea parte a gradinii voastre un mic colt de rai. Iar pentru cei care isi permit luxul de a lucra de acasa, poate fi biroul perfect unde ideile nu vor inceta sa apara si sa prinda contur rapid.

Va prezentam cateva idei de amenajare care vor reusi, ci siguranta, sa va trimita intr-o lume paralela si sa va faca sa visati cu ochii deschisi.

Idei-de-baldachine-pentru-gradina-ta Idei-de-baldachine-pentru-gradina-ta01 Idei-de-baldachine-pentru-gradina-ta02 Idei-de-baldachine-pentru-gradina-ta03 Idei-de-baldachine-pentru-gradina-ta04 Idei-de-baldachine-pentru-gradina-ta05

 

Sursa http://freshhome.ro/

(Visited 508 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *