Hamace pentru momente de relaxare

Pentru ca este vara, iar temperatura ne permite sa ne petrecem timpul liber in natura, o idee extraordinara poate fi amplasarea unui hamac in propria voastra gradina sau, de ce nu, in cazul in care locuiti la bloc, pe balcon, daca spatiul va permite.

Ideea de hamac, legat intre doi palmieri, la umbra, duce cu gandul la plajele insorite din Hawai, pe care ne-am dori cu totii sa fim. Insa, cum impedimente sunt destule, de ce sa nu ne facem noi propria oaza de liniste si relaxare in jurul casei.

Daca traditionalele hamace din plasa nu vi se mai par atractive, au aparut modele mai interesante si mai sofisticate, care nu necesita agatare de copaci. Sunt modele special create pentru a putea fi asezate oriunde va simtiti bine: in gradina, in curtea din spatele casei, langa piscina sau pe terasa.

Exista o multitudine de modele din care puteti alege. Hamaccele extra largi sunt ideale atunci cand vreti sa va relaxati alaturi de o persoana draga. Cele tip pat sunt destinate confortului maxim, iar unele dintre ele vin insotite de protectie impotriva tantarilor.

Hamacele sezlong suspendate sunt alegerea potrivita daca ceea ce va doriti de la hamacul dumneavoastra este mai mult decat confort. Acestea au si rol estetic, datorita designului elegant si sofisticat. Daca nu aveti un spatiu mare, care sa va permita alegerea oricarui tip de hamac, puteti opta pentru mini-hamace, special concepute pentru spatiile mici. Daca alegeti hamacul cu plasa, trebuie sa stiti ca acesta este atat confortabil, dar si sigur, mai ales daca aveti copii. In acelasi timp, tine insectele la distanta, pentru ca dumneavoastra sa va bucurati de tot confortul.

Hamace-pentru-momente-de-relaxare Hamace-pentru-momente-de-relaxare01 Hamace-pentru-momente-de-relaxare02 Hamace-pentru-momente-de-relaxare03 Hamace-pentru-momente-de-relaxare04 Hamace-pentru-momente-de-relaxare05

Sursa http://freshhome.ro/

(Visited 302 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *