Excentric? Incearca hotelul subacvatic din Zanzibar

underwater-hotel-the-manta-mikael-genberg-1-600x375

Resorturi si hoteluri s-au tot facut, in cele mai interesante locuri ale pamantului, in pesteri, in padure, in varful muntelui, dar sub apa?

Da, exista un astfel de resort de pe insula Pemba din Zanzibar. Hotelul ofera posibilitatea turistilor de a dormi sub apa, chiar deasupra coralilor.

Resortul Pemba este compus din mai multe casute plutitoare ancorate in vecinatatea barierei costale de corali. Absolut toate au dormitor subacvatic, astfel ca turistii au ocazia sa vada activitatea micilor vietuitoare, atat pe timp de zi, cat si pe timp de noapte (fiecare casuta dispunand de un sistem puternic de iluminat subacvatic).

Spre deosebire de alte resorturi din zona, acesta este exclusiv deasupra apei. Sigur, turistii nu sunt obligati sa stea toata ziua pe o suprafata atat de mica, insula fiind in apropiere, precum si vechea capitala. In plus, amatorii de distractii in Zanzibar pot vizita satele invecinate, precum si casa in care s-a nascult legendarul Freddie Mercury.

Ce parere aveti?

underwater-hotel-the-manta-mikael-genberg-10-600x737 underwater-hotel-the-manta-mikael-genberg-8-600x400 underwater-hotel-the-manta-mikael-genberg-7-600x337 underwater-hotel-the-manta-mikael-genberg-4-600x449 underwater-hotel-the-manta-mikael-genberg-3-600x400 underwater-hotel-the-manta-mikael-genberg-5-600x400 (1) underwater-hotel-the-manta-mikael-genberg-11-600x580

Sursa http://freshhome.ro/

(Visited 85 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *