Decoratiuni hand made pentru casa ta

bottle-candle-holder

Articolele hand made, fie ca vorbim despre bijuterii, cusaturi, obiecte decorative pot fi oferite cadouri celor dragi sau se pot pastra in propria casa.

Aceasta frumoasa indeletnicire a luat amploare, ideile fiind nelimitate. Pentru propria ta locuinta noi iti sugeram produse hand made cu lumanari si din lumanari. Pot oferi spatiului in care iti petreci timpul o atmosfera degajata si relaxanta. Mai mult decat atat, poti chiar tu sa le confectionezi.

Primele lumanari au aparut in China in secolul 3 inainte de Hristos si abia doar 600-700 de ani mai tarziu in Europa. Initial, ele erau facute din grasime si ceara naturala, urmand ca pe parcurs, aceste materiale sa fie inlocuite cu ulei, respectiv parafine/alcani superiori, varianta cea din urma doar din secolul 18-19 si pana in prezent. Chiar daca astazi mai toate casele beneficiaza de curent electric, lumanarile au rolul lor bine definit, fie de decor, fie de alternativa pentru perioadele in care este o pana de curent.

Pentru aceste proiecte de lumanari handmade nu aveti nevoie de prea multe unelte, ci doar de lucruri pe care probabil le aveti prin casa. Eventual, daca va decideti sa construiti suporturi pentru lumanari, atunci s-ar putea sa aveti nevoie doar de un pic de ciment si de putina vopsea.

Per ansamblu, personalizarea unor astfel de lumanari are un mare avantaj: face ca orice living, dormitor, veranda sau terasa pe care ele sunt amplasate sa devina unic.

Iata cateva idei minunate pentru casa ta:

antler-candle-holder beer-bottle-wine-glasses candelabra-pipes candle-holder-rope candlestick-crochet-votive colorful-concrete-candle DIY-candle-holder-wraped kiitchen-utensil mason-jar-centerpieces-floating-candles Mason-Jar-Light-DIY-sliced-wood number-wine-bottle-candle oil-mason-jar-candle round-cement-candles-holder table-candle-holders wood-candle-holder1

 

Sursa foto http://freshhome.ro/

 

(Visited 182 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *