Colectia de parfumuri de interior “Jardin des Aromes” by Wagner Arte

Photographer

Nevoia de relaxare a devenit din ce in ce mai acuta din cauza stresului cotidian, iar cateva momente de evadare ne pot oferi vitalitatea si energia necesara pentru a ne continua ziua. Starea de bine oferita de propriul nostru camin ne induce o stare de siguranta si stabilitate, iar pentru o relaxare completa, Casa Wagner Arte ne propune un periplu intr-un spatiu magic al parfumurilor de camera.

Colectia “Jardin des Aromes” a luat nastere din pasiunea surorilor Wagner pentru superbele peisaje din sudul Frantei. Plantele si florile din Provence si miresmele oceanice de pe coastele Frantei au adus impreuna o colectie inedita de 6 parfumuri de interior.

Photographer

Atelierul Wagner propune cateva arome pentru primavara-vara, cum ar fi “Bois d’Olivier” un parfum proaspat lemnos, creat din esenta de floare si frunze de maslin, “Gingembre” un parfum extras din ghimbir, ce are o nota foarte proaspata, “Lavande” un parfum extras din florile de lavanda cu proprietati relaxante. Pentru perioadele reci de toamna-iarna  surorile Wagner propun “Ambre noir”, un parfum extras din ambra, cu o nota lemnos-dulce, cunoscut inca din Evul Mediu cu utilizari ca afrodiziac sau tonifiant;”Santal” cu esente extrase din lemnul de santal, cu un aer lemnos și fresh totodata și “Cannelle Orange” un parfum extras din flori de portocal si scortisoara, excelent pentru serile racoroase.Photographer

 

Pentru o prezentare completa si speciala, cele doua surori, Ana si Irinia Wagner au creat 6 recipiente din portelan de Limoges, pictate manual, inobilate cu aur si platina pure.

Surorile Wagner, originare din judetul Hunedoara, detin de mai bine de 15 ani un atelier de portelanuri de cea mai buna calitate, trecand de la colaborari cu micile manufacturi din Alba Iulia sau Turda la parteneriate cu nume precum Villeroy&Boch sau Limoges.

Photographer

Sursa foto www.forbes.ro

 

 

(Visited 93 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *