Cele mai stylish cupluri de la Hollywood

brad-pitt-angelina-jolie

Dacă pentru mulţi, Brad Pitt şi Angelina Jolie reprezintă singurul cuplu stylish de la Hollywood, există numeroase perechi care fac senzaţie de fiecare dată când apar pe covorul roşu. Daca ele sunt spectaculoase în rochiile marilor creatori, ei sunt şarmanţi cu alura de dandy afişată, iar împreună captează întreaga atenţie. Iată care sunt cele mai stylish perechi ale momentului.

The Amazing Spider-Man 2 World Premiere - London

 

Emma Stone şi Andrew Garfield, protagoniştii celui mai recent film “Spiderman”, au avut un turneu de promovare a peliculei extrem de apreciat din punct de vedere al outfit-urilor.

David-si-Victoria-Beckham

David şi Victoria Beckham au aniversat de curând 15 ani de căsătorie. Părinţi a 4 copii, cei doi reprezintă un cuplu extrem de sudat care trece cu brio peste orice apriţie pe covorul roşu. David alege întotdeauna cele mai potrivite costume, în timp ce Victoria îşi poartă cu stil propriile creaţii.

Barack-si-Michelle-Obama

Despre Barack Obama şi soţia lui, Michelle, mulţi spun că formează cel mai stylish cuplu de la Casa Albă de la Johnn şi Jackie Kennedy încoace. Iar Michelle se află în topul celor mai bine îmbrăcate Prime doamne.

Eva-Mendes-si-Ryan-Gosling

Eva Mendes şi Ryan Gosling formează unul dintre cele mai hot cupluri ale momentului, însă, din păcate, apariţiile lor sunt extrem de rare. În plus, Eva a dispărut în ultima perioadă din atenţia presei după ce a rămas însărcinată. Actriţa este recunoscută pentru stilul său extrem de sexy şi feminin, în timp ce iubitul ei este unul dintre cei mai bine îmbrăcaţi actori de la Hollywood.Jessica-Biel-si-Justin-Timberlake

Justin Timberlake şi Jessica Biel se înscriu fără probleme în rândul cuplurilor stylish. Tineri şi frumoşi, cei doi acordă o atenţie deosebită apariţiilor lor publice. În viaţa de zi cu zi, abordează un stil casual, extrem de cool.Tom-Brady-si-Gisele-Bundchen

Gisele Bundchen şi Tom Brady întorc toate privirile când îşi fac intrarea pe covorul roşu. Cel mai bine plătit top model pentru al 8-lea an consecutiv, Gisele ştie să aleagă cele mai potrivite rochii, iar Tom, jucător de fotbal, are o constituţie perfectă, astfel încât arată întotdeauna impecabil în costum.

Sursa http://www.viva.ro/

(Visited 62 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *