CELE mai BUNE 3 exercitii fizice pe care le poti face pentru a scapa de celulita

centimetru-min

Cremele care iti promit ca te vor scapa de celulita sunt doar un vis frumos si trebuie sa stii ca e nevoie de exercitii fizice pentru a scapa de celulita din zonele problematice.

Cele mai problematice zone fiind: coapsele, pulpele si fesele. Exercitii de mai jos te vor ajuta sa scapi de celulita repede.

Iata:

Exercitiul 1

Ai nevoie de o saltea subtire pentru aceste exercitii si de putin sptaiu. Pentru primul exercitiu trebuie sa te asezi in genunchi si sa stai sprijinita in palme. Din aceasta pozitie ridici pe rand cand piciorul stang cand cel drept si faci balans pentru cateva secunde apoi iti lasi fundul pe calcaie si continui asa pana simti cum lucreaza muschii.

Citeste si: Vezi ce dieta te ajuta sa pierzi 4 kg intr-o saptamana

Exercitiul 2

Pentru acest exercitiu ai nevoie de doua prosoape mici pe care sa le asezi sub talpi. Apoi stai cu picioarele usor departate si cu genunchii flexati. Trunchiul trebuie sa fie usor aplecat inainte si bratele stranse la piept. Gliseaza lent piciorul drept in spate si adu-l in pozitia de star la fel de lent. Poti face acelasi lucru si cu piciorul celalalt.

Exercitiul 3

Trebuie sa pornesti la fel ca in exercitiul precedent insa de data aceasta trebuie sa glisezi piciorul in lateral pastrand doar varful lui pe podea. Toate exercitiile acestea trebuie facute lent si nu in graba.

Citeste si: DIETE PERICULOASE care iti pot pune sanatatea in pericol

sursa: eva.ro

(Visited 1.359 times, 2 visits today)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *