Căsuțe ingenioase pentru căței

Căsuțe ingenioase pentru căței 01

Este destul de dificil să nu observați recursul crescut în mobilier pentru animalele de companie și proiectele legate de animalele de companie din întreaga lume.

În cele ce urmează vă vom prezenta un nou mobilier pentru patrupedele dumneavoastră creat de Judson Beaumont de Straight Line Designs Inc Pet Trailer.

Seria cuprinde patru remorci unice pentru câinii de talie mică, realizate din materiale ecologice, inclusiv aluminiu reciclabil, placaj sau plastic.

Aceste ” colorate unități de cazare” nu sunt doar funcționale, ci servesc și ca scop decorativ, prin adăugarea de valoare estetică curților contemporane.

Fiecare dintre  aceste remorci pentru animalele de companie pot fi personalizabile.

Potrivit descrierii oficiale furnizate de către proiectant, diferite finisaje pot fi utilizate pentru pereții de interior, cum ar fi lemnul de esență tare.

De asemnea, puteți opta pentru covor sau parchet, cum de altfel și culorile le puteți alege în ce combinații doriți.

Pentru un plus de confort și lux, remorca pentru animalele de companie poate avea chiar și un interior luminat și boxe wireless.

Din păcate, nu am putut găsi informații cu privire la costul remorcilor, dar puteți contacta direct proiectantul dacă aveți nevoie de orice întrebări suplimentare.

articol tradus şi adaptat, sursa http://freshome.com/ideas-objects/

Căsuțe ingenioase pentru căței 01 Căsuțe ingenioase pentru căței 02 Căsuțe ingenioase pentru căței 03 Căsuțe ingenioase pentru căței 04 Căsuțe ingenioase pentru căței 05 Căsuțe ingenioase pentru căței 06 Căsuțe ingenioase pentru căței 07 Căsuțe ingenioase pentru căței 08 Căsuțe ingenioase pentru căței 09 Căsuțe ingenioase pentru căței 10

 

(Visited 75 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *