Acvariile – sursa infinita de relaxare

Acvariile - sursa-infinita-de-relaxare08

Putine lucruri pot fi la fel de relaxante ca un acvariu intr-un spatiu precum sufrageria, dormitorul sau chiar locul de munca.

La fel, aproape fiecare sala de asteptare dintr-o clinica sau dintr-o banca are cate un acvariu, tocmai pentru efectele pe care acesta, implicit micile vietuitoare, le au asupra psihicului uman: se calmeaza sistemul nervos si se diminueaza nivelul de stres, plus ca persoanele care asteapta au un motiv sa nu se plictiseasca.

Gratie tehnicilor moderne, pot fi incorporate acvarii in pereti, in structuri metalice, dar si in diferite obiecte de mobilier. Solutiile moderne ofera posibilitatea de incorporare completa a acvariilor, astfel incat sa dea impresia ca ele au fost acolo dintotdeauna.

Atunci cand sunt folosite in spatiile in care se lucreaza, pe langa avantajele descrise mai sus, acvariile pot fi folosite si pentru a separa doua spatii de lucru diferite. Ele stimuleaza creativitatea si calmeaza sistemul nervos central, astfel ca prezenta lor e recomandata in salile de sedinta sau in birourile celor care lucreaza mult, pentru ca ii ajuta pe oameni sa ramana creativi, dar si sa ia decizii.

Sigur, un acvariu trebuie ingrijit corespunzator, in sensul ca pestii trebuie hraniti zilnic, apa trebuie schimbata frecvent, plus ca trebuie avuta mare grija la sanatatea tuturor vietuitoarelor care traiesc in acvarii.

Acvariile - sursa-infinita-de-relaxare Acvariile - sursa-infinita-de-relaxare01 Acvariile - sursa-infinita-de-relaxare02 Acvariile - sursa-infinita-de-relaxare03 Acvariile - sursa-infinita-de-relaxare04 Acvariile - sursa-infinita-de-relaxare05 Acvariile - sursa-infinita-de-relaxare06 Acvariile - sursa-infinita-de-relaxare07 Acvariile - sursa-infinita-de-relaxare09

Sursa http://freshhome.ro/

(Visited 145 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *